Food Lights

LumenEco heeft zich gespecialiseerd in niet alleen de juiste LED-oplossing vinden bij elke situatie, maar LumenEco kan u als geen ander adviseren op het gebied van verlichting in de voedselproductiesector. 

De Foodlight is een uniek product van LumenEco. De tube is waterdicht en vochtbestendig. De tube is met een waterdichte verbinding als een totale lichtlijn te installeren. De tube is met een waterdichte endcap te gebruiken als standalone tube.

Er is geen armatuur nodig, de tube is een compleet product met alle elektronica ingebouwd en dus als zelfstandige eenheid te gebruiken. Verkrijgbaar in heldere kunststofkap (clear) of matte kunststofkap (frosted). De tube heeft een zeer laag energieverbruik, 20 watt voor de 120 cm, en 25 watt voor de 150 cm.

 

De toepassingen zijn legio:

Foodindustrie, omdat de waterproof tube van kunststof is, is deze hier bijzonder geschikt voor.

Vochtige ruimtes.

Champignon kwekerijen.

 

Deze waterdichte lampen produceren niet alleen voldoende licht, ze zijn beschermd tegen stof, water en damp. Daarom zijn ze goed toepasbaar in bijvoorbeeld ondergrondse parkeergarages, buitengebieden en veehouderijen.

Neemt u contact op met een van onze verkopers voor aanvullende informatie en een passend aanbod!


Voordelen  t.o.v de bestaande “Champylampen”

Laag energie verbruik.

4x langere levensduur.

Kunststof behuizing, minder kans op breuk.

Geen externe elektronica nodig. Werkt rechtstreeks op 220 Volt.

Goedkoper in aanschaf.

Bij besteding boven de € 2.300,00 recht op Energie Investerings Aftrek (E.I.A.) (Netto fiscaalvoordeel ruim 10% van de aanschafprijs).
 

Onze vertegenwoordigers komen het product graag bij u demonsteren. U bent ook altijd welkom

in onze showroom.