Projectverlichting


Projectverlichting
LumenEco projectverlichting is een begrip in de wereld van duurzame & energiezuinige verlichting. LumenEco projectverlichting is uitgegroeid tot een multifunctioneel internationaal verlichtingsbedrijf. Alle disciplines onder één dak. Een ontwerpstudio en professionals op het gebied van planvorming en lichtcalculaties. Meer dan alleen duurzaam verlichten. Zo stellen wij eerst een lichtplan op. Dit plan wordt toegepast in een ruimte of object. De lichtbronnen of armaturen worden geïnstalleerd door vakkundige installateurs naar aanleiding van het lichtplan. Op deze manier kan projectverlichting erbij toedragen een ruimtelijk sfeerbeeld te creëren, waardoor een ruimte of object het beste tot zijn recht komt.
De service van LumenEco gaat als distributeur verder dan alleen het leveren van een kwalitatief hoogwaardig Led verlichtingsproduct. 

Lichtplannen:
Voor projecten kunnen wij u ondersteunen in het samenstellen en maken van een gedegen lichtplan. Het lichtplan, dat gebaseerd is op uw wensen en eisen, wordt op maat gemaakt. Hierbij wordt met u besproken welke Led belichting het best kan worden toegepast. Het goed verlichten en uitlichten van een gebouw of object vereist een creatief plan en specialistische kennis. Als er juist tijdens een ontwerpproces (ook renovatie) rekening wordt gehouden met de effecten van de nieuwste LumenEco Led armaturen, kan er gemakkelijker en sneller een goed en energiebewust Led-lichtplan worden gemaakt.


Installatie & Turnkey projecten:
Normaliter levert LumenEco haar producten door aan een installateur, die op zijn beurt de installatie verzorgt. Het is echter ook mogelijk om een compleet project uit te laten voeren door LumenEco. Dan verzorgt LumenEco niet alleen het lichtplan, maar begeleidt de bouwvergaderingen, verzorgt de installatie en oplevering van het complete verlichtingsproject.

Service:
LumenEco levert kwalitatieve hoogwaardige en duurzame Led verlichtingsproducten en Led oplossingen. Onze klanten kiezen bewust voor onze hoogwaardige kwaliteitsproducten en mogen daarom ook verwachten dat de service van die zelfde kwaliteit is, mocht er toch iets aan de hand zijn.
Het leveren van een goede service is voor LumenEco van elementair belang om met klanten en afnemers een langdurige samenwerking mee op te bouwen. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Neem gerust contact met ons op, graag bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie.