Wie zijn wij

 

MTC-LumenEco B.V.
Specialist in LED verlichting en duurzame LED oplossingen, ontwikkelt, produceert, importeert en distribueert een breed assortiment aan innovatieve, hoogwaardige en duurzame (LED) verlichtingsoplossingen. De handelsnaam van MTC-LumenEco B.V. is LumenEco.


Verlichtingsassortiment van LumenEco
Ons LED verlichtingsassortiment is zeer breed en geschikt voor toepassingen voor functionele verlichting zowel binnen- als buiten, reclame- en lichtbakken, decoratieve- en architectuurverlichting. Daarnaast leveren wij klantspecifieke producten voor alle vormen van vervangingslicht. Alle lichtoplossingen zijn modulair, waardoor klantspecifieke wensen meegenomen kunnen worden. Ondanks deze hoge mate van flexibiliteit ten aanzien van klantaanpassingen kunnen deze oplossingen worden geproduceerd als een volumeproduct.

LumenEco levert de verlichtingsproducten, veelal T5 producten en LED Producten, onder haar eigen merk "LumenEco". Veel van onze producten zijn geschikt voor Plug & Play gebruik, voorzien van een duidelijke handleiding, voorzien van alle technische keuringen. Door de ontwikkeling van onze producten in eigen beheer te houden, zijn wij in staat om los van ons standaard hoogwaardige productassortiment ook producten te ontwikkelen en te produceren op wens en uitvoering van de klant. 
     

Verkoop & doelgroepen:
Onze klanten bestaan voornamelijk uit eindgebruikers, maar ook hebben we diverse installatiebedrijven in onze klantenportfolio. De eindgebruikers beschikken veelal over voornamelijk kantoorgebouwen en/of magazijnhallen.


Visie
Het ontwikkelen, produceren en distribueren van innovatieve, hoogwaardige en duurzame “licht” oplossingen voor de functionele & decoratieve verlichting. Op basis van innovatie en hoogwaardige, energiezuinig LED verlichting bieden wij onze klanten “The Art & Science of Dutch Lighting”.

The Art & Science of Dutch Lighting
Door de toepassing van LED als lichtbron ontstaat een compleet nieuw licht met alle daarbij behorende nieuwe lichtconcepten. Creëer uw eigen (licht)sfeer met één druk op de controller en geef uw creativiteit weer de ruimte. U zult ervaren dat de mogelijkheden bijna onuitputtelijk zijn. Met de LumenEco producten bent u in staat om functionele verlichting en decoratieve/sfeerverlichting als één nieuw lichtconcept te realiseren. Met de overstap van conventionele verlichting naar één van de lichtoplossingen uit de LumenEco serie levert u direct uw bijdrage voor het verminderen van de CO2-reductie.