Nieuws

LumenEco landelijk LED leverancier voor Installatiebedrijven

Landelijk LED Leverancier

LumenEco is landelijk leverancier van eigen merk hoge kwaliteit LED verlichting. Doordat wij de productie in eigen beheer hebben, kunnen wij voordelig hoge kwaliteit LED lampen leveren. Bovendien vaak direct uit voorraad leverbaar.

Partnerships met installatiebedrijven

Diverse installatiebedrijven kiezen al voor LumenEco als leverancier van LED verlichting. Onze klanten variëren van regionale tot landelijke installatiebedrijven. De reden dat Installatiebedrijven ook bij vervolg projecten LED lampen bij ons afnemen, is omdat wij:

  • Hoge kwaliteit producten leveren
  • Korte levertijden hebben
  • Advies op maat geven
  • Afspraken nakomen

Hieruit volgt een prettige samenwerking met installatiebedrijven en daar profiteert de eindgebruiker weer van!

Assortiment

LumenEco biedt een selectie kenmerkende LED lampen. Bovendien leveren wij onze LED lampen in diverse modellen, afmetingen en lichtkleuren. Onze LED lampen verkocht als volumeproduct tegen een aantrekkelijk tarief. Dit omdat wij enkel zakelijke klanten bedienen. Wilt u een offerte of aanvullende informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Led Modulair Systeem

Het LED Modulair Systeem (LMS) is een lichtlijn met uitgebreide mogelijkheden. Middels een railsysteem kunnen de lampen worden opgehangen aan plafonds van alle hoogtes. Lampen en andere modules kunnen eenvoudig in de rails worden geklikt. Bovendien branden de lampen van het LMS gemiddeld 50000 uur. De helderheid en de lichtspreiding kunnen worden aangepast aan de lichtbehoefte van de ruimte. Daarnaast kan met één stroompunt een lichtlijn van 100 meter aangesloten worden. Tot slot wordt het LED Modulair Systeem wordt geleverd met Tridonic Driver.

Hig Bay Low-glare

De LED High Bay Low-glare lampen zijn op dit moment dé vervanger voor de gasontladingslampen. Deze High Bay LED lamp wordt vooral toegepast in bedrijfshallen. Voor alle omgevingen met een hoogte van 6 meter of hoger kan deze lamp in- en outdoor worden toegepast. Daarentegen gebruiken Gasontladingslampen meestal 400 watt. Daarbij komt ruim 80 watt voor het gebruik van de elektronica. De Highbay Low-glare is uitgerust met een vaste aluminium kap en is leverbaar met een bundelhoek van 70 of 110 graden.

Contactformulier

Heeft u interesse in onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.