Agrarische sector

LED verlichting voor de Agrarische sector

LED verlichting – Vochtbestendig en gemakkelijk te vervangen

Wij bieden uiteenlopende LED verlichting mogelijkheden voor in de agrarische sector. Denk aan kwekerijen, tuinbouwbedrijven en veehouderijen. Wij bieden van elke soort lampmeerdere modellen, waardoor we in elke situatie een geschikte oplossing kunnen bieden. LED Lampen leveren hetzelfde lichtrendement als conventionele lampen, maar dan energiezuiniger en met minder flikkering.

Persoonlijk advies

Wilt u advies op maat over het toepassen van LED verlichting in de agrarische sector? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag persoonlijk te woord. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vraag te stellen via het contactformulier.

Voordelen

  • Energiezuinig, dus kostenbesparend
  • Vochtbestendig
  • Eenvoudige installatie

Welke LED lampen zijn geschikt?

LED Foodlights

De LED Foodlight is een uniek product van LumenEco. De LED tl buis is vochtbestendig en als een totale lichtlijn te installeren. De tube is met een waterdichte eind kap te gebruiken als losse lamp. Hierdoor is deze lamp erg geschikt geschikt voor kwekerijen, veehouderijen en andere vochtige ruimten.

Bekijk deze lampen

LED Tubes

LumenEco LED tubes zijn HACCP-gecertificeerd en perfect voor het vervangen van de verouderde tl buizen met een T8 of T5 fitting. Het unieke van deze lamp is de lumen output. Deze lamp biedt stabiele, heldere verlichting op een laag wattage. Verkrijgbaar in de lengtes 60/120/150cm met een lumen output van 120lm/Watt en een licht out put van 3720 lm. Door zijn unieke constructie is de warmte uitstoot minimaal, met als gevolg een levensduur van 40.000 uur. De prijs/kwaliteit verhouding is zo gunstig dat een terugverdientijd van minder dan 2 jaar mogelijk is. Bij besteding boven de €2500 heeft u recht op de Energie Investeringsaftrek (E.I.A.).

Bekijk deze lampen

Onze vertegenwoordigers komen het product graag bij u demonstreren. U bent ook altijd welkom in onze showroom. Neemt gerust contact op voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak!