Winkels

LED verlichting voor Winkels & Supermarkten

Creëer sfeer en zorg voor highlights met LED verlichting

Wilt u uw producten in het best mogelijke licht presenteren en tegelijk besparen op uw energiekosten? Dan zijn LED Lampen zijn de perfecte oplossing. Van een lichtrails met daarop gemonteerde spots tot in kleuren verstelbare LED panelen. Voor elke lichtvraag hebben wij het antwoord. Ook voor het vervangen van oude verlichting voor LED Lampen bieden we energiezuinige oplossingen.

Persoonlijk advies

Wilt u advies op maat over het toepassen van LED verlichting in uw winkel of supermarkt? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag persoonlijk te woord. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vraag te stellen via het contactformulier.

Voordelen

  • Energiezuinig, dus kostenbesparend
  • Aangenaam licht & Lange levensduur

Welke LED lampen zijn geschikt?

LED Downlights

LED Downlights zijn inbouwarmaturen geschikt voor allerlei soorten plafonds. Ze hebben gestandaardiseerde zaagmaten, waardoor installatie eenvoudig is. Onze Downlight kunnen ook worden geleverd met opbouwmontage voor als inbouw niet mogelijk is. LED Downlights hebben een groot energievoordeel ten opzicht van ‘oude’ lichtoplossingen. Bij vervanging wordt dus bespaard op energie kosten en daarbij komt dat LED Downlight een langere levensduur hebben dan oude lampen.

Bekijk deze lampen

LED Modulair Systeem

Het LED Modulair Systeem kan volledig naar wens worden aangepast. De mogelijkheden zijn eindeloos, het is duurzaam en de kwaliteit van het licht is hoog. Het LED Trunking system biedt aangename consistente verlichting in uw gehele winkel, supermarkt, bedrijfshal of magazijn. Door de mogelijkheid om spots te koppelen aan de rail kunnen specifieke producten/locaties extra belicht worden. De LED Spots zijn kantelbaar en draaibaar, waardoor u uw producten in het perfecte licht kunt presenteren.

Bekijk deze lampen

LED Panelen

LumenEco LED panelen zijn snel en gemakkelijk te installeren in systeemplafonds. De LED Panelen hebben een evenredig lichtspreiding, wat erg aangenaam is voor de ogen. Daarnaast flikkert LED verlichting niet, wat beter is voor de concentratie op de werkvloer. Om deze reden worden onze LED panelen vaak toegepast in kantoorgebouwen en in de zorg. Ook in vochtige ruimten kan deze lamp worden toegepast. De installatie van onze LED Panelen is plug & play.

Bekijk deze lampen

LED Tubes

LumenEco LED tubes zijn HACCP-gecertificeerd en perfect voor het vervangen van de verouderde tl buizen met een T8 of T5 fitting. Het unieke van deze lamp is de lumen output. Deze lamp biedt stabiele, heldere verlichting op een laag wattage. Verkrijgbaar in de lengtes 60/120/150cm met een lumen output van 120lm/Watt en een licht out put van 3720 lm. Door zijn unieke constructie is de warmte uitstoot minimaal, met als gevolg een levensduur van 40.000 uur. De prijs/kwaliteit verhouding is zo gunstig dat een terugverdientijd van minder dan 2 jaar mogelijk is. Bij besteding boven de €2500 heeft u recht op de Energie Investeringsaftrek (E.I.A.).

Bekijk deze lampen

Onze vertegenwoordigers komen het product graag bij u demonstreren. U bent ook altijd welkom in onze showroom. Neemt gerust contact op voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak!