Over ons

LumenEco is producent en distributeur
van hoge kwaliteit LED verlichting

Assortiment

Wij bieden een breed assortiment hoge kwaliteit LED verlichting voor uiteenlopende toepassingen binnen en buiten. Daarnaast leveren wij klant specifieke producten voor alle vormen van vervangingslicht.

Alle lichtoplossingen zijn modulair, waardoor klant specifieke wensen meegenomen kunnen worden. Ondanks deze hoge mate van flexibiliteit ten aanzien van klantaanpassingen kunnen deze oplossingen worden geproduceerd als een volumeproduct.


Producten

Voor veel van onze producten bieden wij diverse uitvoeringen, afmetingen, lichtkleuren en eventueel met dimmer en sensoren. Het LED Modulair Systeem gaat nog een stap verder. Dit systeem biedt de mogelijkheid om licht overal precies op maat in te stellen. De toepassingen van dit systeem zijn dan ook eindeloos.

Productie & Innovatie

LumenEco levert de verlichtingsproducten onder haar eigen merk “LumenEco”. Veel van onze producten zijn geschikt voor Plug & Play gebruik. Dit is niet alleen prettig voor de installateur, maar ook een besparing door de korte installatietijd.

Van al onze producten is op de productpagina een specificatie sheet beschikbaar en waar nodig vindt u daar ook een duidelijke handleiding. Door de ontwikkeling van onze producten in eigen beheer te houden, zijn wij in staat om producten te ontwikkelen en te produceren op wens van de klant.


Doelgroep

Groothandels, Installatiebedrijven en zakelijke klanten die zelf initiatief nemen bij nieuwbouw of voor de vervanging van lampen. Onze producten worden gebruikt voor uiteenlopende toepassingen, bijvoorbeeld:

Visie

Innovatieve LED oplossingen bieden is meer dan een energiezuinige maatregel, het is het leveren van unieke en hoogwaardige licht oplossingen voor elke situatie. Dat doen we door onze producten zelf te innoveren en produceren. Hiervoor maken wij gebruik van de beste ingenieurs en technologieën, voor het leveren van de hoogste kwalitatieve lichtoplossingen, wereldwijd, elke dag opnieuw.