Gezondheidszorg

LED verlichting voor de gezondheidszorg

Functionele verlichting in elke ruimte.

In de gezondheidszorg is het van belang dat elk type ruimte zijn eigen soort verlichting heeft. In wachtkamers en ontspanningsruimtes is warmere verlichting nodig, dit zorgt voor een huiselijke, aangename sfeer. In operatiekamers is heldere, consistente verlichting van belang. LED Verlichting biedt in alle opzichten uitkomsten en meestal een besparing op de maandelijkse lasten. In de gezondheidssector brandt er altijd licht. Een zeer interessante sector voor besparing op energieverbruik. Daarnaast is LED verlichting ten opzicht van oudere soorten verlichting veel milieuvriendelijker.

Voordelen

  • Energiezuinig, dus kostenbesparend
  • Minder belastend voor de ogen door evenredige lichtverspreiding
  • Geen lichtflikkering
  • Lichtkleur per ruimte instelbaar

Welke LED lampen zijn geschikt?

LED Downlights

LED Downlights zijn inbouwarmaturen geschikt voor allerlei soorten plafonds. Ze hebben gestandaardiseerde zaagmaten, waardoor installatie eenvoudig is. Onze Downlight kunnen ook worden geleverd met opbouwmontage voor als inbouw niet mogelijk is. LED Downlights hebben een groot energievoordeel ten opzicht van ‘oude’ lichtoplossingen. Bij vervanging wordt dus bespaard op energie kosten en daarbij komt dat LED Downlight een langere levensduur hebben dan oude lampen.

Bekijk deze lampen

LED Modulair Systeem

Het LED Modulair Systeem kan volledig naar wens worden aangepast. De mogelijkheden zijn eindeloos, het is duurzaam en de kwaliteit van het licht is hoog. Het LED Trunking system biedt aangename consistente verlichting in uw gehele winkel, supermarkt, bedrijfshal of magazijn. Door de mogelijkheid om spots te koppelen aan de rail kunnen specifieke producten/locaties extra belicht worden. De LED Spots zijn kantelbaar en draaibaar, waardoor u uw producten in het perfecte licht kunt presenteren.

Bekijk deze lampen

LED Panelen

LumenEco LED panelen zijn snel en gemakkelijk te installeren in systeemplafonds. De LED Panelen stralen het licht zeer evenredig uit, dit is nauwelijks te vergelijken met conventionele plafondverlichting. LED verlichting flikkert niet en heeft een zeer gespreide lichtverdeling. Het is minder vermoeiend aan de ogen waardoor de bevorderlijk is voor de concentratie. Om deze reden wordt het vaak toegepast in kantoorgebouwen en in de zorg. Ook in vochtige ruimten kunnen onze LED panelen worden toegepast. De installatie van onze LED Panelen is plug & play.

Bekijk deze lampen

LED Tubes

LumenEco LED tubes zijn HACCP-gecertificeerd en perfect voor het vervangen van de verouderde tl buizen met een T8 of T5 fitting. Het unieke van deze lamp is de lumen output. Deze lamp biedt stabiele, heldere verlichting op een laag wattage. Verkrijgbaar in de lengtes 60/120/150cm met een lumen output van 120lm/Watt en een licht out put van 3720 lm. Door zijn unieke constructie is de warmte uitstoot minimaal, met als gevolg een levensduur van 40.000 uur. De prijs/kwaliteit verhouding is zo gunstig dat een terugverdientijd van minder dan 2 jaar mogelijk is. Bij besteding boven de €2500 heeft u recht op de Energie Investeringsaftrek (E.I.A.).

Bekijk deze lampen

Onze vertegenwoordigers komen het product graag bij u demonstreren. U bent ook altijd welkom in onze showroom. Neemt gerust contact op voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak!