Industrie

LED verlichting voor de Industie

Uiteenlopende mogelijkheden voor industriële doeleinden

Wij bieden diverse LED lampen voor industriële doeleinden. Voor elke ruimte is vaak weer een ander type verlichting geschikt. In hoge ruimten is de High Bay erg geschikt en voor vochtige ruimten in de Foodlight erg geschikt. Voor elke industriële ruimte bieden we wel een geschikte oplossing. LED Lampen leveren hetzelfde lichtrendement als conventionele lampen. Voordeel zijn energie- en kostenbesparing en daarnaast is het licht aangenamer aan de ogen.

Persoonlijk advies

Wilt u advies op maat over het toepassen van LED verlichting voor industriële doeleinden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag persoonlijk te woord. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vraag te stellen via het contactformulier.

Voordelen

  • Minder onderhoud en reiniging
  • Vermindering van CO2-uitstoot en CO2-voetafdruk
  • Energiezuinig, dus kostenbesparend

Welke LED lampen zijn geschikt?

LED Downlights

LED Downlights zijn inbouwarmaturen geschikt voor allerlei soorten plafonds. Ze hebben gestandaardiseerde zaagmaten, waardoor installatie eenvoudig is. Onze Downlight kunnen ook worden geleverd met opbouwmontage voor als inbouw niet mogelijk is. LED Downlights hebben een groot energievoordeel ten opzicht van ‘oude’ lichtoplossingen. Bij vervanging wordt dus bespaard op energie kosten en daarbij komt dat LED Downlight een langere levensduur hebben dan oude lampen.

Bekijk deze lampen

LED Foodlights

De LED Foodlight is een uniek product van LumenEco. De LED tl buis is vochtbestendig en als een totale lichtlijn te installeren. De tube is met een waterdichte eind kap te gebruiken als losse lamp. Hierdoor is deze lamp erg geschikt geschikt voor kwekerijen, veehouderijen en andere vochtige ruimten.

Bekijk deze lampen

LED High Bay

LED High Bay lampen zijn geschikt voor omgevingen met hoge plafonds. Maakt u nog gebruik van ouderwetse gasontladingslampen. Dan kan de overstap naar LED een aanzienlijke besparing met zich mee brengen. Onze High Bay lampen zijn energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en hebben een aangename lichtverdeling. Naast de energiebesparing hoeft u LED lampen ook minder vaak te vervangen dan halogeen of gasontladingslampen.

Bekijk deze lampen

LED Modulair Systeem

Het LED Modulair Systeem kan volledig naar wens worden aangepast. De mogelijkheden zijn eindeloos, het is duurzaam en de kwaliteit van het licht is hoog. Het LED Trunking system biedt aangename consistente verlichting in uw gehele winkel, supermarkt, bedrijfshal of magazijn. Door de mogelijkheid om spots te koppelen aan de rail kunnen specifieke producten/locaties extra belicht worden. De LED Spots zijn kantelbaar en draaibaar, waardoor u uw producten in het perfecte licht kunt presenteren.

Bekijk deze lampen

LED Panelen

Onze LED panelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en optioneel met met sensoren of dimmer. De installatie in een systeemplafond is plug & play. LED Panelen hebben een evenredig lichtspreiding, wat aangenaam is voor de ogen. Dit is vooral prettig op plekken waar gewerkt wordt, zoals een kantoorruimte.

Bekijk deze lampen

LED Tubes

LumenEco LED tubes zijn HACCP-gecertificeerd en perfect voor het vervangen van de verouderde tl buizen met een T8 of T5 fitting. Het unieke van deze lamp is de lumen output. Deze lamp biedt stabiele, heldere verlichting op een laag wattage. Verkrijgbaar in de lengtes 60/120/150cm met een lumen output van 120lm/Watt en een licht out put van 3720 lm. Door zijn unieke constructie is de warmte uitstoot minimaal, met als gevolg een levensduur van 40.000 uur. De prijs/kwaliteit verhouding is zo gunstig dat een terugverdientijd van minder dan 2 jaar mogelijk is. Bij besteding boven de €2500 heeft u recht op de Energie Investeringsaftrek (E.I.A.).

Bekijk deze lampen

Onze vertegenwoordigers komen het product graag bij u demonstreren. U bent ook altijd welkom in onze showroom. Neemt gerust contact op voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak!