Bedrijfshallen

LED verlichting voor Magazijnen en Bedrijfshallen

LED verlichting voor hoge ruimten

Voor hoge ruimten bieden we verschillende soorten LED lampen. Afhankelijk van de situatie en de ruimte kan bepaald worden wat de beste optie is. In de industrie worden vaak LED High Bay lampen toegepast. Deze lampen komen met een staaldraad aan het plafond te hangen. Een andere optie is het LED Modulair Systeem. Dit lineaire lichtsysteem is zo uitgebreid en multifunctioneel dat het bijna in elke situatie kan worden toegepast. Zo ook in magazijnen en hallen voor heldere verlichting op elke locatie.

Persoonlijk advies

Wilt u advies op maat over het toepassen van LED verlichting in uw bedrijfshal of magazijn? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag persoonlijk te woord. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vraag te stellen via het contactformulier.

Voordelen

  • Energiezuinig, dus kostenbesparend
  • Aangename verlichting zonder flikkering
  • Advies op maat

Welke LED lampen zijn geschikt?

LED High Bay

LED High Bay lampen zijn geschikt voor omgevingen met hoge plafonds. Maakt u nog gebruik van ouderwetse gasontladingslampen. Dan kan de overstap naar LED een aanzienlijke besparing met zich mee brengen. Onze High Bay lampen zijn energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en hebben een aangename lichtverdeling. Naast de energiebesparing hoeft u LED lampen ook minder vaak te vervangen dan halogeen of gasontladingslampen.

Bekijk deze lampen

LED Modulair Systeem

Het LED Modulair Systeem kan volledig naar wens worden aangepast. De mogelijkheden zijn eindeloos, het is duurzaam en de kwaliteit van het licht is hoog. Het LED Trunking system biedt aangename consistente verlichting in uw gehele winkel, supermarkt, bedrijfshal of magazijn. Door de mogelijkheid om spots te koppelen aan de rail kunnen specifieke producten/locaties extra belicht worden. De LED Spots zijn kantelbaar en draaibaar, waardoor u uw producten in het perfecte licht kunt presenteren.

Bekijk deze lampen

LED Tubes

LumenEco LED tubes zijn HACCP-gecertificeerd en perfect voor het vervangen van de verouderde tl buizen met een T8 of T5 fitting. Het unieke van deze lamp is de lumen output. Deze lamp biedt stabiele, heldere verlichting op een laag wattage. Verkrijgbaar in de lengtes 60/120/150cm met een lumen output van 120lm/Watt en een licht out put van 3720 lm. Door zijn unieke constructie is de warmte uitstoot minimaal, met als gevolg een levensduur van 40.000 uur. De prijs/kwaliteit verhouding is zo gunstig dat een terugverdientijd van minder dan 2 jaar mogelijk is. Bij besteding boven de €2500 heeft u recht op de Energie Investeringsaftrek (E.I.A.).

Bekijk deze lampen

Onze vertegenwoordigers komen het product graag bij u demonstreren. U bent ook altijd welkom in onze showroom. Neemt gerust contact op voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak!