Nieuws

LED verlichting voor B2B

LumenEco LED verlichting

LumenEco Produceert LED verlichting voor uiteenlopende doeleinden. We bieden een breed assortiment hoge kwaliteit LED lampen in diverse modellen. Ook leveren wij alle vormen van vervangingslicht. Al onze lichtoplossingen zijn modulair, waardoor klant specifieke wensen meegenomen kunnen worden. Ondanks deze hoge mate van flexibiliteit ten aanzien van klantaanpassingen kunnen deze oplossingen worden geproduceerd als een volumeproduct.

Eigen merk

Wij leveren LED verlichting onder ons eigen merk “LumenEco”. Veel van onze producten zijn geschikt voor Plug & Play gebruik. Dit is prettig voor de installateur, het zorgt voor een korte installatietijd en het vervangen van een lamp is zeer eenvoudig.

LED verlichting kwekerij

Onze LED lampen

Onze LED Lampen zij verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, afmetingen, lichtkleuren en eventueel met dimmer en sensoren. Ons LED Modulair Systeem gaat nog een stap verder. Dit systeem biedt de mogelijkheid om licht overal precies op maat in te stellen. Ben je benieuwd naar een specifieke LED lamp? Klik dan op de link hieronder voor meer informatie:

Onze klanten

Wij leveren aan groothandelaren, installatiebedrijven en zakelijke klanten die zelf initiatief nemen bij nieuwbouw of voor de vervanging van LED lampen. Onze producten worden gebruikt voor uiteenlopende toepassingen, bijvoorbeeld: